Dezigen

Minden ami design!

Friss topikok

FX Awards 2010

2010.09.18. 23:02 dEZIGEN

Az egyik, ha nem a legnagyobb nemzetközi design díj az FX International Interior Design Awards idén is megrendezésre kerül. A presztizsértéken és a Grosvenor House Hotelben megrendezésre kerülő nagyszabású gálapartyn túl a díj óriási felhajtással, ezáltal a nyertesek azonnali sztárságával jár együtt. A kiíró él is ezzel a mézesmadzaggal, amikor korábbi nyertesei között említi Ron Arad, Luigi Colani, Lord Foster, Patricia Urquiola, Scott Brownrigg and Sir James Dyson neveit.

A díjra bárki nevezhet projektet, vagy terméket, sőt később is részt lehet venni az internetes szavazásban, ahol a nevezettekből összeállított listáról szavazás útján speciális díjak kiosztására is sor kerül majd az alábbi négy kategóriában:

* Breakthrough Talent of the Year
* Product Designer of the Year
* Interior Design Practice of the Year
* Outstanding Lifetime Contribution to Design

forrás: http://www.fxdesignawards.co.uk/index.html
 

Szólj hozzá!

Címkék: design pályázat fx awards

A bejegyzés trackback címe:

https://dezigen.blog.hu/api/trackback/id/tr602306401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása