Dezigen

Minden ami design!

Friss topikok

Mercedes-Benz és a MOME együttműködése

2010.10.17. 18:35 dEZIGEN

2009 óta komoly együttműködés folyik az autóipari világcég és a nagy múltú magyar intézmény között - idén 130 éves a Hoholy-Nagy Művészeti Egyetem. A projekt a "Hommage a Mercedes-Benz" elnevezést kapta, amit a művészet esztétikája és a technológia kapcsolata inspirált. Egy kilenc fős hallgatói csoport a számítógépes modellezés után valós méretű modellt dolgozhatott ki a legjobbnak ítélt verzióról. A "The best or nothing" szlogen elég határozott pozícionálása a cég jövőbeni elképzeléseinek, így kihívás mindazoknak a kiváltságosoknak, akik a kecskeméti gyár felépítésével immár Magyarországon is teret nyerő vállalkozás munkájába, márkaépítésébe tervezőként bekapcsolódhatnak.
Az alkotás művészete című kiállításon, mely a 2010-es Design Hét részeként került megrendezésre, bemutatásra kerültek a hallgatói tervek, és a modell is. A terveket új innovációk, anyagok, felületek, színek és a lendület filozófiája inspirálta. A 2010. október 7-től november 14-ig az Iparművészeti Múzeumban látható a különleges válogatás.

forrás +++

Szólj hozzá!

Címkék: mercedes auto mome iparművészeti múzeum designhét designer team

A bejegyzés trackback címe:

https://dezigen.blog.hu/api/trackback/id/tr482379043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása